Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid tecknet


min punkt ska bli sitt roder

för versalens segel i en resa

att komma




Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 173 gånger
Publicerad 2021-12-13 01:01



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Det måste ha känts underbart att skriva den dikten.
2021-12-18

  Trädskugga
En dikt att omfamna, bra!
(Klockren bild förstås)
2021-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet