Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafett tillsammans med några skribenter här inne. Jag fick orden stelfrusna, stark och stora av Lena Söderkvist, lägger till några så det blir 21. Därefter sänder jag tre av mina ord till nästa löpare.


Om En Ann Och Hans Hans (stafett)

Äggkastad sa min transmaka:
Stora stelfrusna hatet måste vi rannsaka,
lägga på lit-de-parade;
fixa stark prideparad
och undvika all vidare pannkaka!




Bunden vers (Rim) av Gunwale VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-13 11:38



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Avancerad relation... med rimkonst som låter sig väl smaka(s).

Som Lena är inne på : Närmast en limerick blev detta [saknar blott ort] - kanhända förklädd till bunden vers i allmänhet?!

Äggkastning har jag nog bara sett på film - även om symboliken är användbar.
2021-12-14

    Lena Söderkvist VIP
Så fascinerande att se vilka associationer tre små ord kan ge. Det blev en rolig och allvarlig limerickliknande sak den här gången. Mycket läsvärd.
2021-12-13

  Nanna X
Åh vilka sköna rim, tack för dem och glad Lucia!
2021-12-13

  lodjuret/seglare VIP
Texten påminner inte alls om någon Svammelman sgård. Istället är den fullt läsbara, rimmar käckt sam är som att kasta macka i solnedgången någonstans i havsbandet några mil från Lummelunda grottor Är svag för litet av varje, berättande text hellre än alla dagar i veckan servil pannkaka.
2021-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP