Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skuggtillvaro.


Hängande vågar


hur snabbt vi faller
och hur du glömmer av
helt och hållet,
säger mig
lite mer än ingenting.
säger dock att du väger
våra ändar
mot upprätta fjäll
från flytande revben.
de där fjällen
ska vägas
mot nästa nu
och ibland
om nu mina öron hör det.
oljad och inbruten
hör jag det nästan.
nyckeln hittar inte fram
i snedtändningen.
ser inte
hur tunga våra ändar
kommer att bli.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-14 01:43



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Wow-faktor! Perfektion!
2021-12-14

  alicja lappalainen VIP
Yin och yang
2021-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen