Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vent


Funderingar

Den jävla ensamheten
Som inget verkar kunna fylla
Vad fan?

Som blir värre
Ju mer man umgås
Som blir värre
Ju mer man sitter stilla
Vad fan?

Som blir värre
Ju mer man existerar
Var i helvete kommer den ifrån?

Det är mer än ensamhet
Det är ren desperation
Varifrån, hur och varför
Jag har katten, i alla fall.




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-15 16:43



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
mycket bra text. katt är bra att ha.
2021-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace