Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus

i tunneln reflekterar något ljus
eller har jag bara glömt hur hopp ser ut
timmar i ett väntrum
med någon som behövde hjälp
inte längre men förut
det doftar kaffe
och bensin
jag rasslar med nyckeln
och går in




Fri vers (Fri form) av Honungsgrävling
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-15 21:56



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
En hjälpande hand kan vara ljuset i tunneln för många och visst vilar hoppet i denna gåva…
Tänkvärda ord!
2021-12-15

  Linda Olsson örn
Vackert! Blir bara finare ju fler gånger man läser den :)
2021-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Honungsgrävling
Honungsgrävling