Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunde december

när jag såg dig där

stannar tid där hjärtat ej

håller sina slag




Bunden vers (Haiku) av Honungsgrävling
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-07 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Honungsgrävling
Honungsgrävling