Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugosjunde november

så blev klockan två

det är minus två och snö

igår blev två en 




Bunden vers (Haiku) av Honungsgrävling
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-12-07 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Honungsgrävling
Honungsgrävling