Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så mycket hände här, så mycket har föregått, så mycket har hänt sen dess.


En dag slutet på mars

i förtret
och ett Sverige i uteserveringsabstinens
är snöfall och kyla något jag inte kan fly
en representation
öppenpsyksmanifestation
av självdestruktion
"den här stan gör mig galen igen"
och jag förstår
man blir trött på mitt jävla gnäll
täck mig med snö jag är inte redo för våren
är jag verkligen redo
för bubbel som speglas i solglasögon
människan som jag försöker bli
jag som alltid avskytt Gevalia
vet inte vad jag ska hitta på
när ångesten plötsligt väntat hälsar på




Fri vers (Fri form) av Honungsgrävling
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-03 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Honungsgrävling
Honungsgrävling