Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det usla i en människa

Det var så tomt
inom mig

Jag kunde inte
andas

Jag hade stulit
allt syre

Först från dagen
Sen från natten

Marken vibrerade
under mig

Vågade inte
beträda den

Så jag låg kvar
i sängen

Gömde mig
från sanningar




Fri vers av killedbycoffee
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-16 04:41



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Tycker speciellt om strofen "Först från dagen, sen från natten"
2021-12-19
  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee