Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen julhälsning

Sitter också skriver och ser att det finns folk ute och de
gör ingenting för att få mig och gå ut. Och vips så flyger
en massa plan - visst hör jag dem men de syns ej. Och då
förstår jag att det var visst nationens flygvärn som såg till
att önska en god jul. - Men jag fick inte se.

Fast i sig får vi allt sända en julhälsning till alla våra 
tappra soldater var de än befinner sig i landet och vilken
gren de än utövar. För utan dem finge vi tälja en bössa
till var och en och på så sätt skrämma den lede fi till
flykten. 

 

En riktigt God Jul 

och

Ett Gott Nytt År

 

till svenska försvaret.




Övriga genrer av Flicis VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-16 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP