Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bytet.


På håret


håller en handfull
av hennes hår.
tjockt och exakt elastiskt,
som timmarna.
långa, men inte för alltid
och ändarna är finast
även om de förstör
dina fingrar och knogar.
det kommer aldrig
att finnas mycket att säga
om henne.
hennes hår
har jag dock sparat
och gömt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-17 00:09



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
MORBIT
2021-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen