Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julen står för dörren...


Tio för de stora och fem för de små, lucka 21

 

Dora: Damer, ett bedårande lapptäcke, på min ära! Snart kan vi slå in det!

Emma: Evigheter tog det att sy. Men vem ska egentligen få det i julklapp?

Ada: Alla för en, en för alla. Nog kan vi låta täcket cirkulera i cirkeln. Men det är Viktoria som står först på tur.

Beda: Ber om en förklaring. Varför skulle narrerskan stå först i tur?

Cilla: Citronsyra är vad ni är, sura och syrliga. Jag önskar mig bort härifrån, åter till cirkusmanegen.

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Nanna X
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-21 07:10



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Tänk att de kom i mål ändå. Jag tänker inte säga något dumt om tvära lappkast, men nog har det varit en del turer. Tänk att så mycket handling får rum i en diskussion.
2021-12-22

  Anya VIP
Jaa, låt Viktoria få lapptäcket. Gillar narren. Alltid gillat de som är out of the box....typ.
2021-12-21

  Kajan VIP
Julens sanna budskap kommer verkligen till liv här; Viktoria som knappt lyft ett finger står på tur för lapptäcket, vilket lappkast i handlingen !
2021-12-21

  TrollTörnTrappan VIP
Spännande hur de visar sig sy till sig själva!! - med andra ord till varandra i sin närmaste krets (fast var o en rimligen har någon bättre vän utanför cirkeln??)
2021-12-21

  Solstrale VIP
*ler brett* :D)) cirkusmanege och julkula intill citronerna i korgen, kommunikationen är på topp!
2021-12-21

    Lars Gullberg
Jag ler också. :-)
2021-12-21

  Maria Sundelin VIP
Får mig att le
2021-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X