Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Cirkeln sluts...


Tio för de stora och fem för de små, lucka 22

Emma: Evigheter sedan man fick en lässtund. Jag bara syr och syr.

Ada: Allting har sin tid. Och korven den har två. Ändar, alltså. 

Beda: Ber om största möjliga tystnad. Jag broderar. 

Cilla: Cirkulerar gör jag, mellan cirkelstygn och cirkuspiruetter.

Dora: Dumma drömmerskor och sömmerskor är ni. Dömda att döden dö.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Nanna X
Läst 148 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-12-22 06:00



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Dora dundrar, beda ber. De väver text, de små damerna.
2021-12-22

  Anya VIP
Oj, Dora tar verkligen i. Säger som Kajan nedan: Var är viktoria?
2021-12-22

  Kajan VIP
Att rimma två på alltså är ett konststycket i sig, och slutet närmar sig, vilket märks på flera sätt, inte minst i de existentiella vibbar i Doras ord,och vart är Viktoria ?
2021-12-22

    Lars Gullberg
Och dörren (lucka 24)står lite lite på glänt. Cirklar i ständig rörelse. Månne Viktoria plötsligt slinta in genom dörn.
2021-12-22

  Solstrale VIP
Ja allt har en ände och korven den har två , med tolkning var kul... Och som sagt dagen före dagen för dopparedagen är ju här nu, så snart är loopen gjord! Bra och rolig dialog med beskadroppar emellanåt!...
2021-12-22

  TrollTörnTrappan VIP
Snygg koppling mellan sömmerskor & drömmerskor, via söm(n) - känns som jag aldrig tänkt på det..

Just det, de har inte nämnt så många författare alls i senaste luckorna...! Saknar lässtunder även hos mig, liksom skrivstunder.

(....emellertid medan Emma "bara syr och syr", så bara yr och yr jag runt mellan ärenden - samt bara styr och styr cykeln på jobbet. Skall bli skönt att landa på annandagen, som en snöflinga på en boksida.)
2021-12-22

  Maria Sundelin VIP
Lite dramatik på slutet
2021-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X