Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förbättrad ...


Ondskan påstår att detta är en löjlig dikt!

Sjuka behöver hjälp att få kraft

inte utförsäkras av en hänsynslös makt

Att bensinpriset sänks blir inte deras vatten

men ett slopat bidrag gör deras liv snabbt svart som natten

 

Ett liv måste vara mer värt än lite bensin

sjuka är inga skurkar för de inte kan läsa alla magasin

De blir inga banditer för att deras ben inte kan jogga

och deras fingrar inte kan blogga

 

Bara för att deras armar inte kan bära 

behöver ni inte åt dem svära

Bara för att deras kroppar inte längre önskar sig sex

behöver ni inte tvinga ut dem på motorvägen utan reflex

 

Låt våra sjuka medmänniskors bestämma vad deras liv är värt

eller tycker du dig äga rätten att säga att deras liv är kört

Jag frågar er som inte förstått

att ondskan lurat in er i en dödlig komplott

 

 




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-22 00:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sant.
2021-12-22
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP