Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggen till....

Vilande i mörkret
Vakar och viskar

Orden gör ont

Kapslar in hjärtat
försöker skydda

Vad hjälper när man går sönder?

Ropar på hjälp i mörkret
Du hör mig

Jag vet

Din tystnad är mitt svar

Varför?




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-22 21:35



Bookmark and Share


    Björka
väl skaldat
2021-12-23

    Ohemulen VIP
Ajajaj
2021-12-22
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin