Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VilsenTomPoet.

Det är nu hjärtat kraschar.
Nu verklighet blev ett
med mina värsta tänkbara tankar.

Nu känner jag allt.
Inom mig kokar det
samtidigt är det så in i helvete kallt.
Jag vet,
detta är hjärtats innersta tomhet.
Kopplar bort sinnets förnuftiga balans,
faller även om jag ger det en ärlig chans.

Jag letar efter oss i blindhet,
som en vilsen tom poet.
Lever kvar i en förfluten verklighet
även om det inte finns en nuvarande existens I det.

Vilken väg ni än ber mig ta
är det känslans återvändsgränd jag finner,
eftersom saknaden ständigt vinner.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-23 13:59



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det är just det. När hjärtat saknar ständigt, vad hjälper då?
2021-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi