Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Naturkatastrof.


Ett rus av moln


En ström av moln
förtrollade eoner
i mina ögon.
Du var en kuling
dold i molnen
som drabbade mig.
Passionen sprang iväg
före benen.
Jag ramlade av klippan
och stod skadad upp igen.
Bara att återigen
rensa damm
från mitt pärlfönster.
Om det nu vill sig
att ladda om igen,
om än mindre
än sist.
Jag skall gå upp igen
i stegen,
till mitt reformområde
i världens virvel.




Prosa av Koloristen
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-26 01:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ren styrka och mod! I vart enda ord!
2021-12-28

  alicja lappalainen VIP
Integritet
2021-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen