Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landa

Tankar om ett hopp
blir aldrig mer
än tankar
allting försvinner
in i glömskan

När jag säger det
är det sant
om vi faller
kommer vi att landa

Sedan när vi vaknar
börjar drömmen
ljuset
kommer alltid
inifrån




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-12-28 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP