Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen

 

När stormen rullar in,

kall och bestämd

så stiger mörkret

inom mig.

 

Svart och fuktigt 

omsluter det hjärtat 

släcker all kärlek

som försökt gro där, 

till grå aska.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-03 22:55



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Svidande svärta. Gillas!
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP