Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bytet

Lagt mer pengar på anteckningsblock än smycken,
skrifterna lever vidare och beskriver min miljö och jag gjort mig av med ett par stycken.

Investerat i pennor och litteratur för min kejsarlänk lever inte vidare,
kejsarlänken samlar damm bland ralph lauren plagg och jag skänker allting vidare.

Försöker lära vidare,
försöker skriva finare,
försöker lära ut men jag har inte lärt mig av mina egna sen tidigare.

Likt pundare svettas jag av abstinens,
pennan ofta hårt på blocket,
resultat av den mängd jag brukat,
kan nu sälja texter som böcker på blocket efter alla mina år
på blocket.

Representerar längre något distrikt,
fången som shuno där på fortet men vi hittade ut med kofot och bytte ut den mot blyerts och stift.




Fri vers av AnnatSinne
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-04 18:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just! " bytte ut den mot blyerts och stift" . Lite på pricken som du skriver. Om det du skriver.
Tror jsg.
Great.
2022-08-16
  > Nästa text
< Föregående

AnnatSinne
AnnatSinne