Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora namn

Stora namn,
men ändå går vi sönder varje gång någon lämnar.

Stora namn lämnar tomrum,
en saknad som inte går att fylla,
en saknad som inte går att lätta,
ett oändligt hunger som inte går att mätta.

Gravstenar,
fler som lämnat än man förväntat,
väntades en dag på att återförenas,
situationer gör det svårt att återhämta.

Minnen lever vidare,
vi ser scener på repeat för vi inte längre ser stora namn brevid,
i tankarna ses vi varje dag och han sitter här på bänken,
men trots stora namn lever ingen föralltid,
ingen är odödlig.




Fri vers av AnnatSinne
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-08 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnatSinne
AnnatSinne