Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig allsång

Till en syster och bror,
hoppas ni finner frid under jord.

Livet skulle ju vara vackert,
men erat tomrum är tydligt,
bägaren står tom,
tillvaron dyster,
livet är groteskt.

Brukade springa ute med skallgång,
aldrig haft något eller någon,
men tacksamma för varje gång livet givit,
bocka & buga i fin jargong bland skotthål & brandbomb,
aldrig suttit framför TVn och kollat allsång,
ni levde spänt, man såg det jämnt,
tidningsrubrikerna ljög om eran död,
röster som ingen hör,
må era röster eka i all evighet,
eran eviga allsång.




Fri vers av AnnatSinne
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-05 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnatSinne
AnnatSinne