Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt slott

För alla gånger jag försummat dig gick tiden tusen gånger fortare,
var mitt luftslott värt alla dina gråhår?

Byggt upp mina slott av dom jag
demolerat.

Mitt egna ingenmansland,
det inkluderar ingen annan än mig, mitt jag & mig själv,
ett land där tiden inte längre får existera.

För jag ser på dig idag,
ditt hår skiftade färg efter stressen,
dess närvaro satte sin prägel,
men jag har äntligen demolerat mitt slott.

Idag mamma känner du fred,
idag mamma känner du ro.




Fri vers av AnnatSinne
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-12 21:35



Bookmark and Share


  Lyrik
Påminner mig lite om Sara Teasdales dikt “Spirit’s House”, förutom att byggnaden i den dikten aldrig demoleras haha
2023-09-12
  > Nästa text
< Föregående

AnnatSinne
AnnatSinne