Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken väg vi hamna

Vilken väg vi hamna,
vilka vägar vi strotsat igenom.

Mållösa själar satte mål,
på bollplanen men senare inte med någon fotboll.

Likvidera broar,
lång ner på botten då men svävar idag längst atmosfären,

jag har inte nått många materiella mål längst vägen, men lärt mig ett och annat.
Vid varje bro jag stannat,
funderat och tappat andan,
är det här vi hamna?
Fiskar bland hajar.

Psykbryt med jämna mellanrum,
har inte tid att andas och ta det lugnt,
är det här jag hamna?

Hamnat bland optimister,
andra sidan sitter mina ligister,
lätt att vara optimist bland miljonvåningar & nyrenoverade lister,
dom skålar för en tia,
jag undrar om nästa lapp sitter.

Jag sitter fast bland mina som klister,
hämdlysten & bitter,
om livet är vackert,
låt det bli mindre dystert,
hade jag vetat,
hade jag hamnat någon annanstans.




Fri vers av AnnatSinne
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-01-31 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnatSinne
AnnatSinne