Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra sidan kudden.

I andra sidan kudden vilar mina drömmar,
jag har sett dom på repeat,
saker jag kunnat se men aldrig riktigt kunnat bli.

I ena var jag en läkare som räddade liv,
i ett annat var jag fortfarande ung,
med ett ordentligt liv.

Andra sidan kudden döljer allt jag velat bli,
jag ser det ständigt on repeat.

Mardrömmarna är fler,
sitter som cement inuti,
dom visar allt jag gjort,
och allt jag hade kunnat bli,
ironiskt ändå,
samma skit.

Andra sidan kudden är kall,
i sin charm finns en bekvämlighet,
men kylan råder oro,
mardrömmar i mitt fall,
är gräset verkligen grönare på andra sidan?

Gott som ont,
drömmar om ett rikt liv,
karaktärlösa drag gjorde mig till min egna individ,
vill jag gott idag var det värt den vägen,
men är mitt bagage värt den ständiga drömmen?

Kudden är fortfarande kall,
men jag finner ingen sömn,
som man bäddar får man ligga,
dröm som mardröm,
jag har bäddat klart,
men nu får jag ingen vila.




Fri vers av AnnatSinne
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-04-08 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnatSinne
AnnatSinne