Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Strong bond

 

Long live this moment
With you
In bed

streaming a Sitcom
or a Paramount movie




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-05 23:11



Bookmark and Share


    Khayyam
Van der Waal...
2022-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP