Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Release me

Ovissheten pickar mina tinningar som trumslagen mot en bastrumma och jag kippar efter luft. Ute blandas syret med molnens kalla tårar och väter de redan rodnande kinderna. Vinddraget är konstant och böljande likt gåshuden på min hud och jag drar halsduken tätare om min kropp. I en ansats till att finna styrka drar jag efter andan, kopplar loss käkarna från sitt ständiga försvarsläge och välkomnar tårarna. Release me.




Fri vers av filosofian
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-07 14:57



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
ibland är det rätt att gråta och skrika ut sitt ve. hade nyss problem med min hemsida. inget av det jag postat dit syntes. men av rena turen kom jag skrikande på hur jag skulle fixa problemet.

2022-01-07
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian