Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur blir vi manipulerade av propaganda medialt. Vad är sant/falskt


Konstruktivism (filosofi) beskriver en osann bild

Idag beskrivs problem med åtgärder som
visar sig inte genomförbara! " se rubrik"

Bibelcitat: Johannes 8:13
Ni ska lära känna sanningen och sanningen ska
göra er fria!




Fri vers av WyS VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-08 14:55



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
All mänsklig kunskap är ett styckverk (1 Kor. 13:9)!
2022-01-11

  Koloristen
Ja. Bra!
2022-01-10

  Kungskobran VIP
Den politiska doktrinen är att åtgärdena är viktigare än resultatet
2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP