Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hommage till David Bowie


Tuttifrutti

Det är den "Tunna vita grevens" födelsedag idag . En gång i tiden betydde det något. Det var när han upplevde sina gyllene år. En av hans specialiteter var: "Tuttifrutti", en cocktail med bas av bananjuice och rom. Och ett stänk av citron. Det var alltid att föredra framför bara banan. En sublim balans, "mind over body", baby. Du är "ubertjusig", var hans uttryck.

Tänk att jag faktiskt är 69 år idag. Året var 2016 och han skulle snart dö. På min födelsedag som också är hans. Jag minns den "Tunna vita greven" och hur han sippade på en "Tuttifrutti" och log nöjt, mot alla som dyrkade honom.




Fri vers (Fri form) av Glöden VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-08 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP