Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fas III


Batch EP2163 - karma har ingen deadline


de taffliga försöken
att dölja en orättfärdig prövning

de rörde dig endast
med billiga och lånta ord

du berättade allt för mig
de sista dagarna
med dina egna blinda ögon

vid denna sotade fjäder
och vår tystnads labyrint
löper i en förborgad garant

och alla svarta ekon
ska återföras dit
därifrån de en gång kom

 




Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 278 gånger
Publicerad 2022-01-09 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet