Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oxveckorna

snart kommer dom

oxveckorna

markerna ser ut som en industritomt

lera och kommunalt gråväder

avbrunna raketer minner om
alkoholstinna firanden

en trög tid

vårromantiker pratar om tussilago

det jag snackar om är
kalla vita laboratorieljuset




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-09 06:51



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Vårromantiker pratar om blåsippor
Det jag snackar om är
vita kalla laboratorieljuset"

Klockrent!
2022-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar oxveckorna.
Alla gånger.
Hatar jul och andra traditioner/storhelger.
2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP