Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv... en del i varje fall.


Då jag tog den första klunken
kände jag att den var fel

Överflödig
Utan substans

Innan var den rätt
eller tvekan

Valet blir alltid det lustfyllda
Oavsett historian

I morgon har jag måhända ångest
fast jag är van känslan...

i den känslan går dagarna
och dessa dagar blir en del av mitt liv.

Summeras med de grå dagarna.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-16 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP