Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är tom, urlakad och knäckt....


Tom

Den sista strimman av hopp
dog en smärtsam död idag
Försvann ur min matta kropp
av kärlek sårad och svag

Lägger mig bruten till ro
med tankar virvlandes runt
Ingen kommer få mig tro
att kärlek är något sunt




Fri vers av hawkeye
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-07-31 16:09



Bookmark and Share


    Nallebjornen
Helt klart värd en femma.
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye