Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stilla vädjan på vägen som gör mig lite förlägen men som jag vet inte är i vägen ... - Vare sig i november 2012 när denna vädjan publicerades här tidigare eller när helst du väl kommer till mig ... Idag 2022 finns du sedan mer än 3 år i mitt liv ...


Vad jag vill säga till dig ...

... som är så där
alldeles hopplöst
totalt och absolut
otillständigt ämnad för mig ...

- Du bär på svaret
till livets stora gåta

- Ty du får mig
skratta alla mina skratt
och
alla mina tårar gråta

Men framför allt
får du mig att 
tillsammans med dig
ständigt
älska
glömma och förlåta

- Ber dig därför
snälla söta vackra rara
alldeles underbara
att inte missbruka mig

utan verkligen utan undantag
varje dag
riktigt rädd om mig vara ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-18 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP