Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


918.VAR ÄR PARALLELLA VÄRLDAR...?

VAR ÄR
PARALLELLA
VÄRLDAR...?

HÄR ÄR DE!

Steg,små-steg
prat,skratt,

RENHET
barnens joller
livar upp
livskönheten

===
OCH

PLÖTSLIGT

pip pip ...
pip pip ...

ljudsignal
är död

ring...
samtal
svar

HAN...HON...DEN
andra ÄR BORTA...
HUR SÅ!?!

hjärtans skrik
kolliderade med
med atmosfärens gas

===

SJÄLENS FÄRG är
änglarnas kronblad

öppnade sina vingar
för flygning...
===
av folkets
salta tårar...

Iris blod
har bleknat...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-18 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP