Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


#åtga(ä)rder på måfå?# liksom som grammatiska fel på måfå...ingen ber om ursäkt...


920.Åtg-a-rder på måfå...?

DN.2022/01/19 INSÄNDARE.KORT SAGT.

"Vaccinet hjälper inte mot smittspridning"

Covid-19.70-90 procent av befolkningen i
Västeuropa är vaccinerad. Ändå är vi epicentrum
och Corona smittan här är mer utbredd nu än
någonsin-mer är när ingen var vaccinerad.
Det gäller även i länder som har haft
vaccinpass sedan sommaren och i länder
där samhället stängts ner och haft så stränga
restriktioner att folk fått böter om de gått
för långt hemifrån. Smittan sprids även där
folk inte får gå till jobbet om de inte är
vaccinerade, vilket är lika med vaccintvång.
Kejsaren är naken. Vaccinet hjälper inte
mot smittspridning. Vaccinering av barn är
besinningslöst. Vaccinpass är häxjakt.

Elisabet Forssell, Umeå.
===
OBS!!!

#åtgarder på måfå?#

yrkets titel ger poäng
i öron och plånboken,
men inte mer än så
som människan är i grunden!

DET SKA ALDRIG UPPFINNAS
ETT VACCIN MOT DUMHET
OCH DÖD!

DÄRFÖR GÅR DET EMOT
UNIVERSUMS EXISTENS
REGLER!

===
857.2021/03/01 L.EK p.se
898.2021/10/23 L.EK p.se




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-21 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP