Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skördetid

Dags att stanna upp
kika lite bakåt
Oj vad jag har vandrat
med stora kliv
Kan det vara möjligt ?
Hur kom jag hit ?
Jo med hjälp
av mina drömmar
och min inre styrka
och min vilja
och mina ”vänner”
de som trodde
och de som inte trodde
alla har hjälpt mig
på sitt sätt
och jag på mitt sätt




Fri vers av lifeforce1
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-07-31 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1