Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonlust

Det känns som en fin tid att sitta tyst i morgondimman och se solen skingra slingorna, en ny dag föds, en ny höst föds, vilka nya val kommer jag att göra?




Fri vers av lifeforce1
Läst 607 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-11 07:08



Bookmark and Share


  Nova-Liv
känner smaken av morgondimma och luft som har en känsla av förändring
2008-08-11

    ej medlem längre
Väldigt bra, känner igen mig.
2008-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint skrivet.
"En ny tid är här, låt oss se vad den bär", som Jerusalem sjöng.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1