Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet att välja

Illusionen av frihet är så stor
är det för att vi inte vill se?
Att vi oftast sår nya skördar med likartade reultat?
men, titar man djupare så ser man förädiska mönster
De är färädiska för att de är så svåra att se
eller för att vår ovilja till att se vår livslögner
Är så stor?
för då väcks såret av misslyckande och värdelöshet
För vem fan vill känna sig misslyckad?
För vem fan vill känna sig värdelös?
men det är ändå porten till de nya valen
Som liggare bortom våra gamla fönster och mönster
Puh, Nalle




Fri vers av lifeforce1
Läst 616 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-07 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1