Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silencio

Det är i tystnaden kraften finns,
Längtan efter möte,
alla dessa demoner
som har tvingats in i skuggriket
som åter vill andas frisk luft
som är så vana att bli förnekade
sedda som oönskade och mindre värda
Det sjuder och bubblar i själens häxkittel
all kraft som vill få återförenas under själens tak
Det är tungt att andas, fuktigt och mörkt
men det gnistrar här och där
Ögonen från den obevekliga livskraften
som aldrig har tappat sitt hopp
om att få återförenas
om att få återvända
Hem till ursprungskällan, klarheten ljus och helheten
men det enda egentliga hinder som finns är
Jagets egna förbud mot självet
separationens egna Berlinermurar
Berlinermunkar...
som när som helst kan falla med buller och brak
eller bara lösas upp helt ljudlöst i nattens tysta skugga
för att förenas med morgondagen
morgondaggens hälsning till helheten
som en människa äntligen fri
och hel i sig själv
igen...




Fri vers av lifeforce1
Läst 643 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-31 13:29



Bookmark and Share


  stella
En vacker evolutionspoesi!
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1