Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lazarus

Satte sig upp, blöt av svett
Han gick långsamt och försiktigt
som på nytt
Han hällde kallt vatten över sig
Vad skönt, livsandarna vaknade till
nya rena kläder
Han satte sig ned i tystnad
och såg snöflingorna dansa framför sig
vilken resa...
Hur mång a höljen hade han bränt?
Vem var han nu?
Vart skulle han nu?
Han satt naken inför sig själv
Begrundande
Han var inte helt återställd
men han var på väg tillbaka
Till livets träd
då kom fåglarna som svävade på livets vind
och gjorde det de alltid har gjort
Njöt av frihetens vind




Fri vers av lifeforce1
Läst 622 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-20 17:22



Bookmark and Share


  Pot Pourri
.och hur passande är inte den för mig just nu. tusen tackar för friskheten själv. Lazarusgraven är nog den enda kända jag besökt dessutom. det var lite så att gå därifrån :) Läge: Noll. Fint.
frågorna sätter igång bilder här. om tid, om skikt, om kraft och förlust, om återhämtning. nice.
tacktack
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1