Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stentungt

Livegen
liten och rädd
Skygg
Varför var livet så hårt?
vi gör det för familjens skull,
Det var den skuld jag fick bära
Vi=Jag
Vad jag skulle göra?
90% gick till hennes mål
10% gick till mina mål
förskjutna i tiden
bort från nuets magi
till kvällen
När jag var liten och trött
nuet fick inte finnas
Det skulle tvättas bort
med sträng disciplin
Bli en god soldat
Bli en god slav
följa order uppifrån
utan tvekan
utan ifrågasättande
Om så skedde, så ven piskan, hårt och skoningslöst
Det var bara att svälja tårarna inombords
Ingen annan fanns som kunde SE
Var det värt besväret?
att gå framåt?
för dessa SMÅ frihetsgläntor
Självklart!
döden var inget alternativ
Tung Insikt
en nyckel närmare friheten att välja nytt
som leder till lättnad
och
Gryningsmys
och
Gryningsljus
I den stora gläntan
med livets längtan
jämte
Livsträdet




Fri vers av lifeforce1
Läst 655 gånger
Publicerad 2008-07-23 23:41



Bookmark and Share


  stella
Men nu bestämmer du.
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1