Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtalsbrott

Löfte brutet,
prioriteringar gjorda
kommunikation utebliven
Känslan som fanns under ytan
valet som jag inte ville göra
valet som jag inte vågade göra
Känslan som jag inte ville lyssna på
Synstörningar?
att inte vilja se vad som väntar
eller vad som har varit
Vinst eller Förlust?
tappa fotfästet,
Rejält
om än för bara en sekuund
Oj vad uppfriskande
fanns det någon att skuldbelägga egentligen?
Det finns en frihet i att inte ta något för givet
luta mig inåt eller utåt?
Det är skillnaden
mellan äventyr och förbrytare
Jag fick en ny vinstlott
en ny vinsort
som jag inte ens visste att jag väntade på
Eureka!




Fri vers av lifeforce1
Läst 682 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-07 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1