Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2

smärtan när hon
klämmer sin
underläpp med
naglarna
därför att hon inte
har något att säga

hon är tom

det innehåll hon hyst
sedan länge
utspytt, kasserat

ditt att göra med
vad du behagar




Fri vers av blimp VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-21 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP