Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, jag lägger inte mitt välmående i beroende av den jag söker finna i mitt liv ... Men jag vet hur jag vill känna inom mig tillsammans med henne ...


Natten är den tid ...

... då jag säger mig
finna det lugn 
vilket skänker mig
allra störst sinnesfrid ...

Det står dock 
minst sagt 
i bjärt kontrast 
till vad jag egentligen
önskar och vill ...

Önskar allra minst
den sinnesfrid
som natten 
skänker mig ...

Allt jag verkligen vill
är ju dig ...

 

_____________________________
Publicerad här tidigare i november 2012
Idag 2022 finns du i mitt liv och skänker mig
den känsla jag vill känna tillsammans med dig ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-22 03:25



Bookmark and Share


  AKT VIP
Vacker. Gillas!
2022-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP