Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och födelse är sprunget ur ett ...


Svart hål

universums alla gudar samlades
vördnadsfullt böjde de sina huvuden

... "var hälsad, O, Du allsmäktige" ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 90 gånger
Publicerad 2022-01-24 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik