Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brandsläckare

Gråten i halsen

dränker hoppet om kärlek

Släcker hjärtats eld




Bunden vers (Haiku) av hawkeye
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-07-31 20:07



Bookmark and Share


    Xena
Uppgiven dikt... man ska inte ge upp vännen
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye