Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öppet för fri tolkning - även om det för mig har en tämligen bestämd mening och innebörd ... Publicerad i november 2012 tidigare här! Idag 2022 utgör den en påminnelse om det som var men inte längre är ...


Svaret på vad man gör när ...

... någon i ens liv
bestämmer sig för
att stjäla själva kablaget
för överföringen av det
som utgör själva drivkraften
från de källor varur man hämtar
all sin livsenergi ...

... har med åren som passerat
inte helt okomplicerat
kommit att bli rätt klart för mig

Ty förutan den telekinesi
vilken är vad som räddat mitt liv
och fått mig att ta mig dit jag nu är

hade jag överhuvudtaget inte ens varit här ...

Nu inväntar jag blott bara att få möta dig
som är den dig som är ämnad att sätta igång
den fusionsreaktor som finns djupt inom mig

Allt den behöver är ett leende från dig
att du mig berör och förför
med din blotta närvaro i mitt liv

för att den ska börja producera 
mer än nog med energi
för att vi tillsammans
ska kunna göra precis vad vi vill

och så oändligt mycket mer därtill ...

Men förutan dig
är telekinetiken det enda 
jag har kvar som driver mig

... men bara ett litet tag till
då även den behöver sitt
för att jag ska få den att göra
det jag behöver och vill ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-27 06:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP