Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tar gärna rast


Fantast


Jag älskar att vistas
i skog och mark
tar ofta promenader
längre eller kortare

Idag blev det en längre tur
upp till en tv-mast
dit jag faktiskt gick med hast
det var längesen sist

Mina ben har känts så tunga
den senaste tiden
men idag sken solen
och genast blev stegen lättare

FANTAST
javisst
men inte FANATIKER
i den bemärkelsen
att jag MÅSTE gå en viss sträcka
på en viss tid

I mina promenader
ingår dessutom ALLTID en rast
då jag sitter och filosoferar
över livets märkligheter

Väl hemkommen
efter dagens promenad
kände jag mig stärkt
till både kropp och själ

FANTASTISKT!






Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-29 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP