Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majkvällar utan telefon

i majkvällars skymning
går jag ut i folktom klorofyll
för att andas och vara människa

kliver ut utan telefon
inga hörlurar behövs

reklamfri dialog med
träd och kråkliv

när vardagsmänniskorna
jäktat färdigt gått hem
övar jag zen med en pipa tobak

livet frodas
när det äntligen blivit tyst




Fri vers (Fri form) av rostspik
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-29 09:00



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Reklamfri dialog med
träd och kråkliv", lysande!
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik